Vörös Szőnyeg Bérlés

A vörös szőnyeg ereje...

Hogy a vendégeket már érkezéskor levedd a lábukról!

Lépcső szőnyegezés
Vörös szőnyeg bérlés fogadáshoz
Vörös szőnyeg fotózáshoz
Vörös szőnyeg bolt bemutatóhoz
bevonuló vörös szőnyeg

A vendégek fogadásának legütősebb és legtrendibb módja a vörös bevonuló szőnyeg a rendezvény helyszínén!

 

Ne bízd a véletlenre a rendezvényed sikerét, bízd profikra a szőnyegezést!

A bevonuló vörös szőnyeget tetszőleges méretben rendelheted meg. Igazán látványos megoldásként szokott működni a kültéren induló és épületen belül végződő vörös szőnyeg, ezzel is kiemelve a vendégek útvonalát a rendezvényhelyszínre.

Állófogadásokhoz, fotózáshoz fotófal elé, üzlet megnyitóra, forgatásokra is bátran rendelheted jó minőségű vörös szőnyegeinket, hiszen igény esetén tetszőleges méret összeilleszthető, illetve bármilyen alakzat kivágható a szőnyegekből, hiszen anyaguknak köszönhetően nem foszlanak.

Kérés esetén gyári fóliával ellátott szőnyeget szállítunk a rendezvényre, így a szőnyeg tökéletesen tiszta marad egészen a vendégek megérkezéséig.

A tökéletes élményhez remek ötlet exkluzív króm színű vörös köteles kordonoszlopokkal hangsúlyozni a bevonuló szőnyeget és a vendégek útvonalát a rendezvény helyszíne felé, ezzel is kiemelve az esemény és meghívottak fontosságát.

Ajánlatkéréshez nincs más teendőd csak töltsd ki az alábbi ajánlatkérőt és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Kérlek az ajánlatkérőben add meg, hogy körülbelül milyen méretre gondoltál, illetve hogy milyen célra szánod a szőnyeg bérlést.

Ha pedig még bizonytalan vagy, esetleg kérdésed lenne, keress bátran minket a 06 30 26 80 379-es telefonszámon.­

Név  
Email  
Telefonszám  
Város  
Üzenet  

TIPP

Üdvözlettel

­Üdvözöllek a vörös szőnyeg bérlés világában. Ha segítségre van szükséged a szőnyeg bérléssel kapcsolatosan, kérdéseid vannak, vagy még bizonytalan vagy, keress bátran minket a 06 30 26 80 379-es telefonszámon. Tovább

Rólunk

Cégünk rendezvény kivitelezéssel foglalkozik, kiegészítő szolgáltatásként kezdtünk el foglalkozni a szőnyegezéssel, elsőkörben azokon a rendezvényeken amin a technikai kivitelezést is mi végeztük, de egyre többen megkerestek minket csak a szőnyeg bérléssel, így engedve a piac és megrendelői igényeknek egyre többet és gyakrabbban foglalkozunk csak szőnyeg bérbeadással rendezvényken. Tovább

Filozófiánk

­Különleges élményt nyújtani másoknak nagyszerű érzés. Célunk, hogy minél több embernek megadasson az a bizonyos vörös szőnyeg hatás.

Hogy pár percre bárki sztárnak érezhesse magát. Hidd el, feledhetetlen élmény, elérhető áron!

vörös szőnyeg bérlés megnyitóra
vörös szőnyeg bérlés megnyitóra
pink szőnyeg bérlés rendezvényre